SPORTZORGMASSEUR V.V. SPIRIT 2 

Ik ben trots dat ik, als sportzorgmasseur, deel uit mag maken van het 2e elftal van V.V. SPIRIT te Ouderkerk aan den IJssel . Tevens verzorg ik voor het 2e elftal de revalidatie & hersteltrainingen.

SPIRIT 2 is een jong, ambitieus en gedreven team met veel potentie.

Wilt u eens genieten van dit zeer aanvallend ingestelde team kom dan eens langs op de Sportlaan 3 te Ouderkerk aan den IJssel.

Bekijk het wedstrijdprogramma van SPIRIT 2 op www.vvspirit.nl 

jasperbrinkmansportmassage@gmail.com


1 oktober 2020

Dragen van een mondkapje...

De corona maatregels zijn weer aangescherpt door het kabinet voor de komende 3 weken. Ondanks dat het dragen van een mondkapje een dringend advies is zal ik als masseur tijdens de behandeling  voor de gezondheid van de cliënten een mondkapje dragen. Ik zou het op prijs stellen als u als cliënt de moeite wil nemen ook een mondkapje te dragen tijdens de behandeling, dit om het risico zo laag mogelijk te houden op eventuele besmetting.

U bent van harte welkom en blijf gezond.   

jasperbrinkmansportmassage@gmail.com

06-21174891

COVID 19

Mocht u een afspraak willen maken check dan vooraf eerst even of u een van deze klachten heeft.

Zo niet dan bent u van harte welkom voor een behandeling.

- Er zijn eventueel mondkapjes beschikbaar indien u dit wenst.

- Alle materialen en handen worden vooraf gedesinfecteerd.

Heeft u nog vragen hierover, bel gerust.

Jasper Brinkman

06-21174891


Als Sportmasseur en Sportzorgmasseur ben ik aangesloten bij Masseurs Netwerk Nederland. Dit is een modern en professioneel netwerk waar ik regelmatig bijeenkomsten bijwoon om mijn kennis te vergroten.

U kunt hier zelf ook veel informatie vinden over uiteenlopende onderwerpen wat met massage en gezondheid te maken heeft.

www.masseursnetwerk.nl 

"Maak kennis met (Sport)massage"

(Sport)massage-therapie heeft enorm veel voordelen zoals je op de afbeelding kunt lezen.

Om een grotere groep kennis te kunnen laten maken met deze voordelen, kunnen wij de gehele maand oktober 2019 een (Sport)massage aanbieden voor 10,00 euro per half uur.

U kunt een afspraak maken via de mail jasperbrinkmansportmassage@gmail.com of gewoon even bellen:

06-21174891.

Jasper BrinkmanBeachdag/huisartsen in opleiding-Scheveningen-zaterdag 14 september 2019

Wat was het een mooie zaterdagmiddag op het strand van Scheveningen samen met een grote groep enthousiaste huisartsen in opleiding die zich graag lieten masseren. Er was enorm veel animo om gemasseerd te worden, en onze toekomstige artsen ondervonden zelf het effect van het belang van een goede massage. 

Vlietloop-Voorschoten - zondag 1 september 2019

Met het massageteam4u weer heel wat deelnemers gemasseerd. Het was een groot succes en het werd enorm gewaardeerd. En ook hier deden weer enkele toppers mee die zich lieten masseren. Gemiste kans voor de deelnemers die zich niet hebben laten masseren want het draagt zeker bij aan een spoedig herstel. 

De "10 van Katwijk"- zondag 14 juli 2019

Het was druk met massages, zowel vooraf als achteraf. Ook enkele toppers mogen masseren, maar op elk niveau worden de massages gewaardeerd en is het mooi dat sommige hun verhaal kwijt kunnen en genieten als ze hun doel hebben gehaald.

Damen Race Roei Regatta NK Groot 2019 - 16 juni 2019.

Als masseur van het "Massageteam4u" deelnemers gemasseerd van dit prachtige evenement. Hier aan namen deel de (sub)toppers van Nederland. Dit kon je dan ook wel merken aan hun fysieke gesteldheid, het waren op en top getrainde roeiers en roeisters die niets aan het toeval overlaten.

Warming up en cooling down in de opwarmtent, maar ook massage voorafgaande de wedstrijden, tussen de wedstrijden door, en na de wedstrijden. Hopelijk hebben de massages bijgedragen aan hun prestatie en eventueel herstel, want ik had begrepen dat alleen de maandag een rustdag was, om daarna weer flink te trainen.

ROPARUN 8 JUNI T/M 10 JUNI 2019

Als een v.d. masseurs dit fantastische team "Team 40 Daniel den Hoed" mogen masseren en verzorgen. Dit team is het gehele jaar met heel veel passie in de weer geweest met allerlei acties, om o.a zoveel mogelijk geld in te zamelen, voor dit belangrijke doel. Het heeft mij veel gedaan voor dit team te mogen werken. 

Marathon van Leiden en diverse andere afstanden - 19 mei 2019.

Met het "Massageteam4u" in actie geweest als sportmasseur bij dit grote evenement. De massages werden weer enorm gewaardeerd door alle deelnemers.

Afgelopen zaterdag 23 maart 2019 als sportmasseur aanwezig geweest bij de " Halve van Naaldwijk" . Wat mij opviel tijdens de massage's was, dat zelfs behoorlijk getrainde lopers, zeker diegene die ter voorbereiding op de marathon van Rotterdam al heel veel kilometers hebben gemaakt, er qua spierafbraak soms slecht aan toe waren.

ik wil daarom dan ook graag benadrukken dat onderhoud van je lichaam, zeker ter voorbereiding op een marathon, enorm belangrijk is voor een goed herstel.

Een onderdeel daarvan is regelmatige massage dit zorgt voor een goede afvoer van opgebouwde afvalstoffen. Beginnende pijntjes worden snel herkend en kunnen eventueel worden verholpen om erger te voorkomen.